AKTUELNO

Odlučila da stavi tačku ukoliko ne promeni svoje ponašanje!

Iako je izričito naglasila da će sa Gagijem Đoganijem biti isključivo u prijateljskim odnosima, Ermina Pašović morala je da se požali svojoj cimerki Jeleni Pešić i prizna joj da oseća ogromnu netrpeljivost u njegovom prisustvu.

Ukućanka je donela odluku da se distancira od njega ukoliko nastavi da joj pridaje na značaju i pokazuje emocije, jer ona nema potrebu, a ni osećaj da ih uzvrati.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dajem materijala za priču, ja ga konstantno izbegavam kad popije. Neću da ga dovodim u situaciju da mu govorim da od toga nema ništa, razumeš? Ja sam tebe napala, jer je meni više preko glave to spajanje! Ja to ne želim, nemam emocije. Njega povređujem sa tim, stalno me spajaju sa njim. Dobacuju svi, emisije, konstantno ta tema. Treba da ispadnem đubre i da mu okrenem leđa, a dajem povoda svakako. Ajde ti budi pametan. Zašto to radi i zašto to kvari? On zna da od toga nema ništa! Nisam mogla da verujem da se on prima. Nakon svega što se ovde izdešavalo, bila sam ubeđena da nema emocija i da smo samo prijatelji. Ja ga stvarno volim, kad se posvađamo, nije mi dobro! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'