AKTUELNO

Žestoko!

Urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević tokom emisije "Pitanja novinara" imao je pitanje i za zadrugarku Mimu Živković koja je ranije danas imala žestoku svađu u Beloj kući sa Natašom Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Nataša Radan uspela da izvede Mimu iz takta, to je Tanasijević želeo da čuje od Živkovićeve. Tokom tog haosa, Mima je čak i bacila hranu koja je bila na stolu, a iznela je i niz uvreda na račun Radanove.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta mi je. U poslednje dve nedelje, ne mogu da se kontrolišem. U nekim momentima mi padne mrak na oči, koliko god se trudila da iskuliram neku situaciju. Žao mi je što sam bacila hranu, duša me je posle bolela. Ona je mene dva meseca molila da joj oprostim, meni je najduže trebalo da pređem preko toga. To što me je šutnula, to je gledala moja porodica. I večeras je bila ljuta, ali ne mogu da kažem da me je udarila. Da se nisam pomerila, verovatno bi bio veći haos. Meni je nakon svega opet pao mrak na oči i jesam izgovorila tu reč. Bilo mi je žao i ne mislim to stvarno, a mislim da i ona to zna. Gledala sam na bilo koji način da je povredim. Živimo 20 km jedna od druge, sramota je da nas tako gledaju. Ja nikada ne bih mogla da dignem ruku na nekoga, pa sam bacila tu šerpu - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj ništa iza leđa nisam pričala, nego za stolom. Ona nije slušala moje izlaganje, nego je pričala. Meni je ovo presmešno. Stvarno sam htela da je udarim. Ona svake subote mora da izazove nekoga. Njon mrak na oči padne čim otvori oči - rekla je Nataša.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'