AKTUELNO

Ovo nisu mogli da prećute.

Nakon emisije "Gledanje snimaka" Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić otišli su do paba gde su gotovo sat vremena razgovarali o svom odnosu. Inače, večeras nakon emisije povela se polemika i o tome da li bi njih dvoje stali na ludi kamen, a Mensur je ponovo istakao da mu smeta Minino ponašanje i da to mora da promeni ukoliko misli da je oženi.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas nakon svih naših rasprava... Šta je potrebno da ja uradim da bi ti shvatio da ja tebe volim i da ti nisi moja igračka? Šta je potrebo da uradim, da bi ti to shvatio? Nekad ti kroz naše rasprave kažeš mnogo stvari, neke stvari ti iznosiš kao da ti još više i više veruješ nekim ljudima. Ispada kao da ti više veruješ njima, to je moje mišljenje. Ti i ja za ova dva meseca nismo raskinuli... Ja sam mnogo grešila i ljudi meni ne treba da veruju. Ne treba ni da očekujem da meni neko veruje, posle svega - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rešili smo stvari, neke koje su bile. Danas je dva meseca kako sam ja ovde. Možemo lepo da pričamo, da se tebi ne pale lampice. Ti tražiš pažnju, voliš da budeš u centru pažnje i dešavanja. Moraš da zaboraviš to malo. Veruj mi i ja sam neko ko voli da tera inat - pričao je Mensi.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'