AKTUELNO

Sve je jasno!

Tokom porodičnog sastanka, kada su zadrugari trebali da izaberu najbolji nastup na prethodnoj ,,Zadrugoviziji", ustala je Aleksandra Nikolić kako bi iznela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja me je iznenadila, prenela je tu emociju, Milan je prelepo otpevao. Njih dvoje su mi bili top - rekla je Aleksandra.
Kruna, nadam se da si gledala, ti znaš ko je tvoj tata. Po mom mišljenju su najbolji bili Zorica i Filip, ali i svi ostali su bili dobri. Niko nije naveo i Mensura, i on je to dobro uradio, dobro je repovao. Što se tiče mog nastupa, ja ne znam nikoga da imitiram, hteo sam da bude malo zanimljivo i smešno, izabrao sam Sneki, jer je visoka, posle sam se pokajao, bilo mi je glupo. Ima svako pravo da kaže da li je bilo dobro ili nije, ja ću se opet složiti. Što se tiče mene, rekao sam da sam se smorio, palo mi je svašta na pamet, ja se družim sa ozbiljnim ljudima napolju, što u Crnoj Gori, što u Beogradu, ali ja znam da je ovo šou, ja ću praviti budalu od sebe, kao i što pravim. Kad je mogao Zoran Radmilović da se preruši u ženu, kao i svi naši najbolji glumci, ovo jeste gluma. Glasam za Zoricu i Filipa - izjavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju su najbolji bili Zorica i Filip. Panda ja sam mislila da će pokupiti mnogo kritika, ali je žiri bio baš profesionalan - rekla je kratko Ivana Šopić.
Trebalo je imati hrabrosti da izađemo na scenu Panda i ja, budući na sve. Oni koji su po mom mišljenju bili najbolji su Zorica i Fića, ali naveo bih i Janjuša, tako da ću njega izabrati - rekao je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'