AKTUELNO

Nastao pravi haos za crnim stolom!

U večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka" Mina Vrbaški obrazložila je zbog čega se naljutila zbog najmanjeg budžeta, koji je dobila od ovonedeljnog vođe Nataše Radan, a onda se umešao i Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju predstavila kao moju prijateljicu, jednostavno, našla sam je na Instagramu. Ja je nisam poznavala, ona je bila protivnica da uđe ovde, nisam znala ništa o njoj, ništa mi ni pričala. Nisam se je danas uvredila, ali sam imala da kažem da mi se nije dopala ta podela budžeta. Kada smo Nataša i ja izašle da popričamo, rekla mi je da mi je dala najmanji budžet jer Mensur nije prestajao da komentariše, misleći da ćutanjem podržavam njegove reči - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

"Do kada će Mensur da dobija male budžete zbog Tomovića?" - pitao je Milan Milošević.

On je rekao da sam ja prenela nešto Tomoviću, a ja sam samo rekla gde se oni nalaze, ništa više - objasnila je Radanova.
Čuo sam da je Nataša glavna dezinformatorka u kući. Rečeno mi je da si ti otrčala kod Vladimira kada si nas videla. Mene je samo začudilo to što je navela danas situaciju, koja se dogodila dva minuta pre toga - rekao je Mensur.
Prao si Minu i sebe preko mene - tvrdila je Nataša.
To je najveća glupost, koju si mogla da kažeš. Po mom mišljenju, ovo je najgora podela do sada, bez stava i obrazloženja - istakao je Ajdarpašić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'