AKTUELNO

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio zadrugare da je neophodno da se održi porodični sastanak zbog loših međuljudskih odnosa u Belu kuću.

Filip Đukić je ustao i javno zamerio cimeru koji mu je ukrao namirnice i hranu, a njegove sumnje su bile usmerene ka Ermini Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Karića i Ive, ja ne planiram da se tu mešam. Da li će oni da pričaju ili ne, to je njihova stvar. Ja sam Karićem imam dobar odnos. Što se tiče ove krađe, ja ne želim da napadam bez razloga i bez dokaza, kada budem video klip da osoba to krade, neće se dobro provesti. Mrzim lopovčine i lažovčine. Ermina, ako si me slagala da si uzela, završili smo svaku priču - rekao je Đukić.
Ivo, mesec dana već kradeš moje ulje i moje mleko, uhvatila sam te da si mi ukrala sirće. Sve što je tvoje, ja ću ti pokrasti, a sve što je Filipovo, ja ću vratiti - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do okršaja cimerki.

I ja ću tebi. Metar od mene - uzvratila joj je Grgurićeva.
Ti hranu kradeš, ukrala si Banetu hranu. Ti prolaziš i kradeš. Ti si folirant. Najgore je kada se lopov čudi kada mu neko nešto krade - uzvratila joj je Pašovićeva

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Iva Grgurić

'