AKTUELNO

Ono nije očekivala od svog oca.

Ovog popodneva u novom izdanju emisije "Radio Amnezija" gostovali su Luna Đogani i Marko Miljković. Oni su ovom prilikom pričali o svom pomirenju koje se nedavno desilo, ali i o Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam te neke klipove koji su meni bili bolni da se gledaju. Marko kada je ulazio, rekao mi je da neće raditi neke stvari. Ja sam očekivala da će da se ponaša kako se ponašao. Puštali su vam ovde neki ples, ta neka šaputanja... To za nokte mi nije bilo glupo. Ja sam uvek imala novac za salon. To je bio zajednički novac. Uvek sam bila što se tiče toga obezbeđena. I da se nešto desilo, Marko je ušao kao slobodan muškarac, Jelena je slobodna devojka. Marko je u ovu Zadrugu ušao skroz drugačiji. Rasterećen, da se zeza, da priča o svojim emocijama što do sada za ove tri godine nikada nije pokazao svoju emociju. Ja kada sam za stolom videla njegovu emociju da priča o našem klipu, ja sam videla da to nije onaj zatvoreni Marko - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomirenje je bilo u izolaciji posle neke rasprave. Rasprava se svela na fin i lagan razgovor - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da mi ne možemo jedno bez drugog. Hemija je prejaka. Neke stvari ljudi ne znaju. Nas dvoje smo se rastali fizički, ali nikada emotivno. Iskreno, delovalo mi je kao da Gagi podržava Jelenu i Marka. Ja sam kriva, moj tata nije znao moja osećanja i kakav je moj odnos sa Markom. Smetalo mi je ne to podržavanje, nego odobravanje veze Marka i Jelene - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'