AKTUELNO

Publika iznela svoje mišljenje.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i sledeće pitanje koje je bilo upućeno Mini Vrbaški: "Zašto si odmah prenela Nataši šta je rekao Mensur, da bi ga posle opet smirivala, on ispao agresivac, a ti fina Mina".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam joj odmah prenela, nisam namerno napravila frku, ja se u trenutku iznerviram. Kad smo nastavili raspravu, ja sam rekla ispred njega šta je bilo. Ne pravim lažnu frku nego tako reagujem - rekla je Mina.
Otvoriću nekom glavu tako - dobacio je Mensur.
On je imao neki problem sa Erminom. Rekao je da postoji mogućnost da nas dve uradimo neke stvari koje ni kamera ne može da snimi, onda je rekla da je i Mina kao nas dve - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

To nema veze sa Vladimirom, Ermina je napisala na ruci jednom dečku iz kuće: "Oženiću te". Ja sam ustala da vidim to. Ja Vladimira ne pominjem - navela je Mina.
Isto je rekla Mina da on njoj priča drugo ispod pokrivača, a drugo za stolom - rekla je Radanova.
To je kod nje problem, ona će mi stvoriti namerno ili nenamerno neku situaciju gde ću ja da napravim problem. Samo malo blaže neke stvari da radi... Ja sam bezopasan. Treba da se potrudi da bude malo blaža, i ja ću da budem blaži malo kad budemo u raspravi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'