AKTUELNO

Misle da ga je potpuno promenila.

Sledeći snimak prikazao je svađu Filipa Đukića sa nekolicinom zadrugara zbog krema koji mu je nestao.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinite što mafijam. Meni su rovarili po stvarima, po ličnim stvarima - rekao je Filip.
Lepo je da pitaš: "Izvini Ermina da nisi uzela moj krem", a ti si bio drčan - rekao je Marko Miljković.
Ja Erminu gotivim. Iznervirao sam se zato što su uzeli stolicu i rovarili mi po stvarima, to je uradila Ermina - naveo je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oko ovakvih stvari Filip pravi drame, ja se sećam da je pre nekoliko meseci isto napravio haos kad je bila krađa - rekla je Tara Simov.
Do sad mi nije rovareno po ličnim stvarima. Ovo je sa namerom tačno neko išao u moj garderober i znao je šta sam kupio. Čuo sam da je to Ermina, ako budem video klip da je stvarno ona bila, prekinućemo komunikaciju, ja lopove ne volim. Zadnjih par dana sam neraspoložen zbog cele ove priče, što moram to da slušam. Što se tiče žurke, bio sam neraspoložen jer nisam pio i ne volim narodnjake - rekao je Filip.
Ja Filipa i Mlađu mnogo volim. Ja sam tu akciju priznala. Kad sam saznala da je to od Mlađe i od Filipa odmah je krem vraćen, nikada ih ne bih oštetila. Od Ive ću krasti sve. Kad se raziđe od Filipa dići ću joj ceo sanduk, to kažem javno. Na Igri istine ćeš saznati neke stvari. Pokrala te je prva Iva pre, sve znam, toliko o tome - navela je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je došla da uzme jastuk meni i Mioni, nakon toga je došao Filip i tražio jastuk. Ja nisam dala iz principa zbog Iva, on je pobesneo. Mionu je to toliko pogodilo - ispričala je Ermina.
Ti si bio dečko koji bi iskulirao - rekla je Miona.
Otkad je izašao klip mene i Stefana Ermina je počela da bude takva prema meni. Ukrala je kečap, krem, radi nešto vrlo podmuklo, kaže da je njoj nešto ukradeno, da bi opravdala svoj lopovluk. Krađa je krađa. Pravda se da je vratila jer nije znala da je Filipovo, mislila je da je moje. Treba da se lečiš od kleptomanije. Ja tvoju garderobu ne bih uzela jer ti smrdi dole, to nisam ja rekla nego neko jako blizak njoj - rekla je Iva Ermini.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jako ružno, devojka je uvek sređena, svi ste jeli njene pite - dobacila je Ana Korać.
Ovde 80% devojaka nosi moju garderobu. Iva je nosila moj crveni minić - navela je Ermina.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'