AKTUELNO

Nije štedela reči!

Nakon pauze za reklame, zadrugari su želeli da prokomentarišu odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, kao i izlaganje Gagija Đoganija u emisiji "Pitanja novinara". Prvo je nastao nesporazum između Ermine Pašović, Stefana Karića i Ivane Šopić oko komentara tokom Gagijevog izlaganja, a zatim se emisija nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče teme Luna, Marko, Gagi, sve je kristalno jasno. Marko je rekao da je slobodan na ulasku, bila je priča da nisu bili tri meseca u vezi. Čak je i Luna na novogodišnjoj žurki rekla da je završila sa njim. Nisu uspeli napolju da se pomire, a ovde jesu... Sve je ovo servirana priča da uđe Marko, znam da ih boli istina. Oni narodu bacaju prašinu u oči, ćutala sam dok ste lagali, sada pričam ja. Gagi i Marko se nisu odvajlili, kao otac i sin... Gagi je sve znao, sve je dogovorena priča, jasno i pticama na grani. Gagi je bio nerazdvojan sa Markom jer je znao da nisu ni raskinuli. Gagi je rekao da ga ne zanima što su raskinuli, kada Marko bude hteo da kaže, kazaće mu. Luna je na nastupu ovde rekla da se oslobodila dva gada. Ulazi Marko, govori da je slobodan, ona ispada paćenica. On sada nju želi da izoluje iz rijalitija, da vodi rijaliti, da ona bude na dnu, a da sebe uzdiže, misli da će osvojiti prvo mesto. Zato joj govori da se ne peca, jer je to taktičko, proračunato, smrdljivo govedo. Onaj seljober - krenula je Miljana.
Da li ti je bilo čudno što je Gagi prekinuo sa tobom odnos koji je imao ranije? - upitao je novinar Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi se družio sa mnom na njegovu inicijativu pet meseci, posle smo ga mama i ja zavolele. Kada je imao konflikt sa Tomovićem, ja sam ga na svoj rizik uvela u apartman. Kada ga je Saška Karan vređala, on je ćutao, meni ga je bilo žao, mama i ja smo ga jedine branile. Ne prebacujem, samo kažem. I on je bio tu za nas, kao i mi za njega i dešava se to da ne može da sedi na dve stolice, Marko je počeo da me vređa, da mi spominje kiretažu, dete... Ja sam tada spomenula Lunu, ali je nisam uvredila, Gagi je rekao da je ne spominjem. Ja sam rekla da spominjem vezu, i da smatram da je Luna iskorišćena. Nisam je nigde uvredila. Gagi je meni tada rekao da smo završili za sva vremena, sve je dobro zaboravio... - istakla je Kulićeva, pa nastavila:
Uspeo je Marko da nam poremeti odnose. Rekla sam Jeleni da će biti iskorišćena, ona se zaljubila, to su svi videli. Marko se zaljubio, bio je veseo, samo je gledao Jelenu. Da je ljubav njima toliko jaka bila, kao što Luna plasira ovde, ne bi ušla ovde. Zašto je ušla da ga odvrati od Jelene? To je ponižavajuće za jednu ženu. Luna se uopšte nije promenila, svima je sve jasno. Sve je dogovoreno, sve se znalo, sada se ubacuju jer znaju da pričam istinu. A Marko je toliko voleo Lunu da je dao sebi za pravo da se zaljubi u Jelenu. Da je Luna zakasnila dve nedelje, Marko i Jelena bi bili zajedno. A postoji mogućnost i da je Luna znala za to. Vidim da se Luna sada povlači i da se plaši Jelene, zato joj se šlihta. Ljubav ovde ne postoji uopšte. Sebi ne bih dozvolila takvo poniženje da ulazim da se odvajam od momka od devojke u koju se zaljubio - zaključila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu ui nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'