AKTUELNO

Ovo je sakrila od svoje majke.

Luna Đogani tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amdžićem večeras u Šiša baru govorila je i o raskidu, a zatim i o pomirenju sa dečkom Markom Miljkovićem koji joj je danas upropastio rođendan.

Tom prilikom Luna se dotakla i priznanja koje su imali u subotu veče tokom "Pitanja novinara", a to je da su se Marko Miljković i ona pomirili 14. februara u tajnosti.

Jako brzo se desilo pomirenje i vapili smo. Meni je on jako nedostajao i ja njemu i to bi se kad tad desilo - rekla je Luna i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Priznali smo... Imali smo taj neki strah i pritisak da kažem to drugim ljudima, baš zbog toga: "Ne treba to, nemoj ovako, nemoj onako"... Evo, danas sam dobila čestitke gde mi ljudi drže predavanja. Dosta utiču tuđa mišljenja na moja osećanja. Nisam imala strah zbog mame, ali mama moja je sada ljuta na mene jer sam je lagala. Nije samo ona, vidim da mi nisu stigle čestitke od nekih ljudi. Moja mama nema veze sa ovom pričom, raskidom i pomirenjem. Ona nije upućena u ovo - govorila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako teško bilo danas. Ovo nisam mogla da joj kažem, sve sam joj pričala. Osećala sam se da sam pogrešila, a sa druge strane sam bila srećna. Nadam se da ćeme svi razumeti vremenom. Ovim putem želim da ogradim moju majku od svega. Ona je i te kako podržavala Markovu i moju vezu. Mi smo ti koji smo sve upropastili. Nije mi drago što smo krili i lagali - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'