AKTUELNO

Koraćeva je istakla da nikada nije bila u porodičnom domu Karića.

Ana Korać u nastavku večeri razgovarala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem u Šiša baru, a njih dvoje zajedno su se osvrnuli na proteklu nedelju. Pre nekoliko dana Stefan Karić priznao je da je imao ljubavnu aferu sa Anom Korać, što je izazvalo veliku pažnju, a Koraćeva je ovih dana imala i nove žestoke svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Uplela sam se u neke nove priče. Imala sam stvarno dosta svađa. Ove sezone sam mnogo drugačija. Šta imam, to i kažem. Skoro sa većinom sam se posvađala. Iskreno, Mića me je opet razočarao. Prošle godine me je prodao, ovde godine opet... On ide protiv mene, ne razumem zbog čega. Ružno je to. Moja mama je Davidu rekla da se ne svađa, pre ulaska. I kada je bilo za Stefana, on je to hteo da kaže, plašila sam se da ne dođe do situacije da se potuče sa nekim i izađe. A kada se ja svađam, sigurnija sam. Znam kakav je David kada mu pukne film. Juče mi je rekao da ga to ne zanima i da će skakati na sve - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim to kod Mensura što se unosi u facu. David je danas počeo da se svađa sa njim, pa sam ja počela... Ovo je prvi put da se ja svađam, ne želim da ide sve preko mene. I sa osobama sa kojima ne pričam, znam tajne i ne pričam ih. Vidi se da su devojke ljubomorne, jedino tu što se družim sa Lunom i Matorom - rekla je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

David je znao celu priču za Stefana. Davida je kopkalo to što je Osman izjavio da sam ja više puta bila kod njih kući, što nije istina. Ja Osmana nikada nisam videla, nikad dok nije došao ovde za Novu godinu. Kada su bili novinari, David se okrenuo prema meni i pitao: "Da li mogu da kažem?", ja sam rekla: "Reci". Na njegovoj faci se sve vidi. To ga je malo poremetilo. Posle toga je prišao Stefanu. Ja sam ustajala i negirala sve to, dok Stefan to nije rekao i jako je ružno kada je bio taj klip. Šta treba dva piva i sve... - dodala je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'