AKTUELNO

Pevačici su teško pale ove reči.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Anabelu Atijas o nasrtajima, za koje tvrdi da je to učinio Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok ti tvrdiš da je nasilje bilo učestalo i da ti od sebe praviš žrtvu, on priča da te on nije tukao osim auto-puta za Makedoniju. Da li je bilo nasilja? - upitao je Tanasijević Anabelu.
Ja tu krivim sebe jer ja nisam digla glas. 10 godina je to trajalo, ja sam to prećutala, on je tada ušao na "Farmu" i sprdao se sa time. Rekao kako smo zamenili stare stolice novim. Ja sam htela da zaštitim svoju decu od svih tih stvari. Ja rivim sebe jer nisam zauzela stav. U meni je ostao otrov. Imala sam milion puta želju da mu se osvetim. Ćutala sam i ćutala i sada je došlo do eksplozije. Naravno da laže da je to bilo jednom. Znao je da me udari i što sam spojila drugaricu i druga, zato što dam Luni anitbiotik, a Luna plače jer joj se gadi lek i on mene udari - ispričala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Umirem od smeha. Ona laže. Ona od mene hoće da napravi monstruma. Bilo je koškanja - pravdao se Đogani.

Anabeli su zasmetale ove reči, te je na nekoliko trenutaka napustila dnevnu sobu i otišla u spavaću sobu i zajecala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću poludeti, kunem ti se, on se smeje mojim grimasama, ne mogu, radi mi organizam - govorila je Anabela jecajući.

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'