AKTUELNO

Pale teške reči!

Večeras zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca. Milan Milošević pročitao je pitanje Ermini Pašović u vezi sa prozivkom koju je uputila svom momku, Banetu Čolaku, stoga su zadrugari diskutovali o odnosu između Gagija Đoganija i Ermine Pašović jer kruže spekulacije da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Ermina mi je kontradiktorna, Gagi je bio ironičan kad je rekao da je zaljubljen u Erminu, a rekao je da je bila virtuelna zaljubljenost, da je on sad u vezi i da ima devojku, na parkingu mi je rekao da ga je Ermina nasilno poljubila i da se našao u čudu i da joj nije odgovorio, Gagi da hoće da igra rijaliti igrao bi, čovek nije u fazonu da pravi priču, Baneta sam pozvala i rekla sam mu da je divan muškarac da je posvećen devojci i da ću se zaljubiti u njega, to je bila šala, ja Ermini verujem ali priča različite priče, u hotelu je rekla da joj je žao Gagija jer je malouman, a poslala mu je 80 posto poklona, ja kada mislim da je neko malouman nemam kontakt sa njim, znači hoće da kaže da je Gagi zaljubljen u nju, a on to negira - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagijeva devojka me je kontaktirala jer joj je bilo teško zbog njegovog ponašanja u rijalitiju, ja sam rekla da je to šala. On ima tu devojku, on je tražio pre mog ulaska konkurs da mu se dovedu devojke, to su stvari koje se kose, ja mislim još uvek da si malouman. Ti si mene povredio, psovao si me, videćeš ti, dokazećeš ti, ukapiraćeš kad isplivaju dokazi. Ja sam smatrala da mi je Gagi prijatelj, kada je Vlada nasrnuo na njega ja sam bila šokirana, zašto ga je napao - rekla je Ermina kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si mogla da mi kažeš da sam malouman, treba da te bude sramota Ermina. Užas niko mi to nije rekao, to nisam pogotovu od nje očekivao - rekao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'