AKTUELNO

Više nije mogla ništa da krije!

Voditelj Milan Milošević i ovog ponedeljka započeo je emisiju ,,Izbor potrčka" vrlo turbulentnim temama. Ovonedeljni vođa Branislav Radonić Brendon danas je napravio opštu pometnju podelom budžeta, zbog čega su pale veoma teške reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Delio sam budžete po svom nahođenju i po komunikaciji koju imam sa ljudima, nisam ja previše vremena proveo sa njima ovde, da bih imao neke netrpeljivosti sa nekim ljudima - prokomentarisao je Brendon.

Potom je Milan započeo temu o svađi Maje Marinković i Brendona, tokom koje je ona i dalje tvrdila da je zaljubljen u Nikolu Orozovića, a ipak mu je dao najveći budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je to uradila iz lične posesivnosti, kao što je to uradila i u Zadruzi 2. Prvo je njega oterala sa mesta gde je sedeo, bizu nas. Zatim je izmislila to i plasirala... - pričao je Branislav.
Ja sam u tom trenutku tako pomislila, jer je Nikola pričao da ga Brendon uhodi. Meni je iskreno to bilo simpatično i htela sam da se našalim na taj račun, ja sam odmah rekla da sam ja imala gore svađe nego sa Brendonom. On je sve to demantovao što je rekao i sam je rekao to. Bilo mi je interesantna Orozovićeva reakcija - prokomentarisala je Maja.
Maja laže, ona priča sve kontra od onoga što je bilo. Što se tiče Brendona, on je dao njoj najveći budžet, da se više ne bi komentarisalo to - izjavila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mani je Maja pričala da je njoj Brendon priznao, sada te Majom pitam da li je to istina? - upitao je Marko Đedović.
Da, ja sam rekla da mi je krivo, ja sam rekla da sam u tom trenutku tako mislila. Nisam ja izmislila tu aferu, on je meni rekao da je Nikola njemu zanimljiv i interesantan na čudan način - tvrdila je Marinkovićeva.

Zadrugari su uhvatili Marinkovićevu u laži, jer je mnogima govorila navode da je Brendon zaljubljen u Orozovića, a za sve to vreme, Nikola nije hteo da se oglašava, već je sedeo pognute glave i crveneo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'