AKTUELNO

Letelo perje!

U emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je klip svađe Dragane Mitar i Edis Fetića u kojoj joj Fetić prvi put prebacuje dešavanja iz "Zadruge 2" i sve muškarace koji su dovođeni u vezu sa Mitrovom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to šest frajera, meni smetaju laži. Meni te neke stvari ne smetaju, ne može da mi kaže da nešto jeste, pa nije. Nebitno mi je, sit sam više svega toga, razišli smo se, ja sam birao sam svoj put, nije ona ništa kriva - rekao je Edo.
Kada sam ušla u "Zadrugu 2", on je meni bio ljubavnik, tada mi je rekao da se čekamo. Od skora je počeo da mi prebacuje šta sam ja radila u "Zadruzi 2" nikada to napolju nije spomenuo. Kada sam izašla, izgledao je kao da jedva čekao da ga pozovem, mogao je tada da mi kaže da mu nešto smeta - istakla je Dragana.
Nije tačno. Kada si izašla, išli smo kod Mikija Đuričića i dogovorili smo se da ćemo biti drugovi, a ona je bila ta koja je insistirala - objasnio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla od maja meseca da ja nikoga ne držim na silu. Kada smo se videli, on je bio i dalje u nekom nedefinisanom odnosu. Niko ga nije terao da se ističe, da šalje tortu, rekao mi je da mu je proradio inat. On je mene gledao mesecima, ja nisam znala šta on radi. Ako sam ga ja molila kada sam izašla, što mi se nije odupreo. Ja ne verujem da je sedam meseci sedeo kod kuće i gledao televizor. Mene ta prebacivanja ne zanimaju, sve je to trebalo da kaže davnih dana. Izgleda kao da sam ga je pištoljem prisilila, a on se nećkao. Naš odnos se sveo na strast, na taj neki s*ks, mi ne možemo da funkcionišemo. Mislim da u Novom Pazaru slave, vraćam im sina živog i zdravog - rekla je Mitrova.

Naposletku, Dragana je spomenula da li se kaje zbog odnosa sa Vladimira Tomovića, sa kojim je imala strasne scene na početku "Zadruge 3".

Smatram da mi to sa Vladimirom nije trebalo, to je bio rezultat nezadovoljstva mojim i Edovim odnosom. Odlučila sam da ni za kim više ne trčim, scene iz paba mi više ne trebaju - dodala je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'