AKTUELNO

Ovo će izazvati haos!

Nakon priče o bivšim momcima, Ermina Pašović i Milica Kemez su nastavile da pričaju o ljubavima, a Pašovićeva je iskritikovala Milicu zbog veze sa Borom Santanom, za koju smatra da je "kanaljenje".

Ti se sada kanališ. Neću da ispadne da ponižavaš Boru... Ti klečiš i moliš... Pa i da je neki glumac koji ti se sviđa, pa da klečiš i moliš, ali i tu bih rekla možda... Ti na televiziji prosiš i moliš za pažnju i ljubav... - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam debil, znam - priznala je Milica.
I ja sam se ukanalila na početku, iz tog razloga ti govorim. Znaš koliko je mene blam šta sam radila sa Banetom ovde - nastavila je Ermina.
Kad se setim, haha, "Ljubav veka"... A mene Bora nervira što ne može da izađe iz uloge sprdnje i cirkuzanta - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si njega upoznala takvog, hajde da si ga upoznala u drugim situacijama... Ti pokušavaš da od čoveka koji ima 30+ godina napraviš nešto što nije - istakla je Pašovićeva.
On je na početku bio drugačiji, držao me za ruku, leteo, posvećivao pažnju - ispričala je Milica.
Ja verujem u Borine emocije, nije on tip da glumi - nastavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se setim ono kad su se Filip i Ivana smuvali, a Bora tad bio u Šopićku... Tad je glumio... Ne verujem da je bio zaljubljen u nju, u Ivanu Krunić jeste, kao i ona u njega. Stojim iza toga da će Ivana Krunić i Bora biti napolju zajedno. Ja ne verujem jer je pričao da je ono sa Šopićkom bio performans - zaključila je Milica.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'