AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Lunu Đogani, a bilo je u vezi odnosa između nje i majke Anabele Atijas.

Luna, zašto Gagi stalno potencira da se bojiš svoje rođene majke? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, to je bilo više na početku, kada je mama tek ušla, ali da je meni direktno rekao da se plašim, ja se ne sećam. Da je komentarisao, da se drugačije raspravljam sa njim i sa njom to jeste, ali ja sam rekla da ja ne vidim nikakvu razliku. Ja jesam taj dan bila malo grublja prema njemu, jer je pričao neke stvari sa kojima se nisam slagala. On je rekao da sam folirant, a onda je nakon toga bio pušten klip gde smo mama i ja pričale normalno. Ja sam rekla da to nije tako, nego da kada me on uvredi, ja postanem drčnija, jer pokušavam da mu objasnim neke stvari, a ne možemo da se razumemo - rekla je Luna.
Šta ja znam, ne boji se ona, ali ona ima neku kočnicu, kao da se plaši, imam takav utisak, drugačija je sa mamom, nego sa mnom, sa mnom nema problem nikakav da razgovara, a sa mamom mora da pazi - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je to samo strahopoštovanje, to se između roditelja i dece očekuje. Ja sam bila svedok kako je on svoju majku poštovao, pa i Luna ima to prema meni, jer zna da ja nikada nisam bezbeze pravila problem. Možemo i da se zezamo i sve, ali zna se ko kosi, ko vodu nosi. To se stiče, što je i pokazala u prvoj Zadruzi, taj osećaj sigurnosti ili imaš ili nemaš kod roditelja, oslonac, pa na kraju i taj strah, da li me je razočarala. Ja ne mislim da se ona mene plaši da ću je ubiti ili unakazati, već mog mišljenja, da me ne ne razočara. Ali Gagi stalno ima potrebu da to potencira, da sam ja njoj naredila da ostavi Marka, on to stalno potencira i mislim da tu eli da napravi iskrivljenu sliku, ali imamo vremena da pokažemo šta i kako - dodala je Anabela.
Milane, ovde je Gagi govorio kako je Luna pod uticajem majke, da se boji, to je rečeno, ne vidim zašto se to ne kaže, ako se misli tako. Međutim, strah od nekoga se stiče u odnosima sa nekim, ali je to nametnuto. Gagi je to rekao, ali izgleda da želi da se ovde spusti lopta. Ispada zaista da gledaoci ništa nisu u pravu. Gagi treba da kaže svoj stav, jer upravo je ovde to navodio, njenim navodnim batinjanjem Lune, sa time je opravdavao to, to nije strahopoštovanje. Strahopoštovanje je da se plašiš da ne uradiš neku grešku - objasnio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'