AKTUELNO

U emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je i klip ljubomorisanja Filipa Đukića zbog prisnosti Ive Grgurić i Stefana Kandića Kendija, kao i Ivina reakcija na ponašanje njenog dečka.

Tenzija se osećala u vazduhu dok su zadrugari gledali ovaj klip, a nije bilo prijatno ni Ivi, ni Filipu. Đukić je prebacio Grgurićevoj da je bila bolja prema Stefanu Kariću, nego prema njemu, a zamerio joj je i što pozdravlja svog bivšeg dečka Marinka i što plače zbog njega. Kada se dramatični klip završio, zadrugari su dali svoje komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

Na šta da budem ljubomoran? Hoću da objasnim neke stvari. Uporedio sam ponašanje, kako se ponaša sad i u prošloj vezi. Više se trudila, ali verujem da ima jača osećanja sada. Ostalo ste čuli - prokomentarisao je Filip.
Sve što su pričali da nisu rekli, videli smo ovde. Zbog pesme "Bivši" je imala problem i sa Stefanom. Ako su prema Stefanu bile emocije 7%, prema Filipu su 0,25%! Najsmešnije mi je kad Iva priča da se ne vodi pitanjima gledalaca. Ivino drugo ime je "Pitanja gledalaca". Situacija je jasna. Voli bivšeg, plače zbog njega, Filip je V.D. Marinka, vršilac dužnosti - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'