AKTUELNO

Jelena Pešić je poželela da iznese svoje mišljenje u emisiji "Izbor potrčka" o sebičnosti Ive Grgurić i Filipa Đukića.

Voditelj Milan Milošević dao je Jeleni reč, a zatim se Mensur Ajdarpašić još jednom obratio zadrugarima.

Dobro veče svima, ovde je sve moguće. Iako smo u svađi, Brendon je danas rekao svima šta misli. Ja nisam očekivala veći budžet. Da, Mina i Mensur su bili gladni. Ja sam u šoku, juče je bio dan kao da je predratno stanje - počela je Jelena:

Foto: TV Pink Printscreen

Juče smo svi kuvali taj neki pasulj, dodavali, čekali, to su sve slušali Filip i Iva, naši drugari, Janjuš se tresao, a danas saznajemo da oni imaju pun bunker hrane. A onda se Iva ljuti kada je navodimo kao najalaviju. Toliko! - istakla je Pešićeva.
Ja sam gledao kako ljudi otimaju ispred mene kao jadnici, Bora, Iva... Niko nije došao da me pita, Iva je dala tu čokoladicu i to kada je Mina videla koliko hrane ima kod sebe. Niko nije došao da ponudi, ja nikome neću da se namećem, valjda treba da dođu sami i da ponude, iz tog nekog poštovanja. Bora kao Minin drug... Dragana i Edo koji su imali dosta - zamerio je Mensur svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni mene niko nikad nije ponudio, šta očekuješ, kad nismo u dobrim odnosima - rekla je Iva, a Mensur je osudio cimere zbog nepoštovanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'