AKTUELNO

Pometnja!

Voditelj Milan Milošević ponovo je večeras u Šimanovcima, a zadrugari gledaju svoje klipove u emisiji "Gledanje snimaka". Jedan od klipova koji je pušten bio je razgovor Milice Kemez i Ermine Pašović u hotelu "Zadruga", gde je Kemezova zaključila da postoje simpatije između Ivane Krunić i Bore Santane, kao i da će njih dvoje biti zajedno van rijalitija. Kemezova je istakla i da ne veruje svom dečku zbog toga što je "goreo od ljubavi" zbog Ivane Šopić, a onda rekao da je sve to performans.

Foto: TV Pink Printscreen

Niđe veze, jedina osoba potencijalna kada izađem odavde je Bane. Volela bih da me ne mešaju ljudi u svoje veze kada imaju probleme - istakla je Ivana Krunić.
Nisam je mešala, ja sam iznela svoje mišljenje. Nisam rekla da će odmah da budu, ali kad-tad. Kao što sam rekla za Šopićku i Stefana, Filipa i Ivu. Osećaj me nikada ne vara. Drugi deo je bio vezan za Ivanu Šopić i zašto mu ne verujem - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Stefanu rekao da je sa Ivanom bilo zezanje, ona mi se jeste svidela još napolju. Sada je gledam kao drugaricu, kada je stiglo pismo njenog ćaleta tada smo zakopali ratne sekire. A što se tiče ovoga što ona priča, ona ima pravo da misli i da mi ne veruje - ispričao je Bora.
Bora i ja smo se šetali i on mi je kroz šalu rekao koga bi i šta, a za Ivanu, rekao je da ne bi, da mu je kao baba - ustao je Mensur Ajdarpašić.
Mene to ne zanima svakako, Bora i ja nismo u vezi - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'