AKTUELNO

Zahuktava se.

Nakon Filipa Đukića, svoje mišljenje o Ivi Grgurić i Lepom Mići iznela je i Luna Đogani na večerašnjim "Nominacijama".

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, počeću od Ive. Ja nikoga ne gledam po drugim sukobima. Ovde me stalno upozoravaju na nju, ja se do sada nisam razočarala, više sam se razočarala u neke druge ljude koji su mi bili simpatični. Iva je tu za mene, priđe kada mi je loše. Ne vidim nikakvu lošu energiju, nije nametljiva. Ne družimo se, ali smo okej. Sa mnom nemaš problem, niti ćeš imati. Ljudi greše, ne treba da te napadaju. Ne slažem se sa nekim stvarima koje radiš, naročito ovo za Filipa, on je zaslužio malo više od tebe - krenula je Luna, pa nastavila:
Mićin i moj odnos je poznat. Nas dvoje smo svašta preživeli, mogu samo da kažem da si u prvoj sezoni si bio u pravu za sve. Ne mogu da zaboravim neke reči i nakon rijalitija, bez potrebe za mene. Ne mislim da me mrziš, niti da me voliš. Zbog tih nekih sukoba ću poslati tebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju uvek dođe da je Mića u pravu. On meni nikad niej uputio nikakvu psovku. Drago mi je što sam upoznao čoveka njegovih godina koji ima toliko energije, pliva u bazenu i kad je hladno. Mislim da će ga ishvaliti svi večeras. Iva je naspram njega, moja drugarica. Pošto je Iva u pitanju, znam da će skoro sve devojke nju da izglasaju. Iva jeste mnogo grešila, čak i prema meni, žao mi je što se dovelo naše prijateljstvo u pitanje protekle nedelje. Tu zaista nema ništa. U ovoj situaciji sačuvaću Ivu, a poslaću Miću, samo zato što je ovakva situacija - istakao je Stefan Kandić Kendi, a sa njim se složila i Nina Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, ja ću da se baziram na odnose sa ljudima u "Zadruzi 3". Ovde postoji možda pet osoba koje nikada neću nominovati. Što se tiče Ive, nažalost, nisam upućena u sve što se dešavalo. Imamo neku talasnu dužinu jasnu, ali ono na šta sam slaba je Filip. On je bio jedan od retkih osoba koje su me nazvala kada mi je bilo teško u prvoj sezoni. Bio je tu uz Lunu. Nikada ga ovakvog nisam videla. Pokazuje emocije na potpuno neočekivan način. Muškarac se zbog ljubavi može promeniti. Iva treba da razmisli koliko ga eventualno povređuje, koliko on to najmanje zaslužuje. Miću neću ni da komentarišem, zna koliko mi znači - ispričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'