AKTUELNO

Njih dvoje svađali su se i ranije tokom ove večeri za vreme emisije "Pitanja gledalaca".

I u nastavku noći Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš posvađali su se zbog Stefana Karića, a u sve su umešali i Maju Marinković. Inače, Ivana tvrdi da Janjuš nije dobar prijatelj njenom dečku, što Janjuševića veoma iritira. Oni su se i ranije večeras svađali zbog ovoga kada se održavala emisija "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana smatra da Janjuš nagovara Maju da provocira Stefana, a kada su se svađali Janjuš je pokazivao Šopićevoj srednji prst i nije mario što je ona devojka njegovog najboljeg rijaliti prijatelja.

K*rvice! - rekao je Janjuš.
Pa, da, k*rvice jer nisam htela ništa s tobom - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

S kim se k*raš? K*rvice! Ćao, k*rvice! - nastavio je Janjuš.
Ti nikome nisi prijatelj. Što si besan toliko? Šta te vređa toliko? Džukelo jedna kvarna. Ti znaš s kim se ja k*ram! Pi*ko - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

K*rvice, ti pričaš da ja nekome nisam prijatelj - rekao je Janjuš.
Pa naravno da nisi, gasiraš celo veče Maju! - pričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sujeto! Vidi k*rvico - nastavio je Janjušević koji je Ivani pokazivao srednji prst.
Šta? Šta? Ja sujetna? Vidi, kvaran si kao šupalj zub. Ne poštuješ ti nikoga, svoje prijatelje ne poštuješ. Klošaru jedan! - izgovarala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, k*rvice - rekao je Marko Janjušević.

Janjuš je zatim ušao u pab, dok je Ivana otišla u kuću. Ono što je zanimljivo jeste da Stefan Karić nije reagovao, već je pravio pitu sa Lukom Belićem. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'