AKTUELNO

Ermina priznala da joj nije jasno zbog čega je bila sa Banetom u vezi.

Ivana Krunić, koja je sinoć odlukom publike napustila "Zadrugu", postavila je svog dečka Baneta Čolaka za novog vođu, a on se na ovoj poziciji našao po treći put. Večeras Bane bira potrčke, a tokom emisije koju vodi voditelj Milan Milošević Ermina Pašović imala je negativno izlaganje o Čolaku koji je nekada bio u vezi sa njom, a onda je svoje mišljenje izneo i Bane. Inače, Bane je danas dao Ermini najmanji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je mene Ermina mnogo srpdala. Ja jesam Erminu ostavio, ali zašto sam je ostavio? To se zaboravlja. Nikada nisam rekao da je ružna ili prljava... Dao sam Ermini najmanji budžet. Nema potrebe da se dokazujem Ivaninim roditeljima. Dokazivao sam se zato što smatram da me je u mnogim situacijama ponižavala. Mnogo puta ironično mi je prilazila Smatram da je zaslužila taj najmanji budžet - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam kada sam plakala zbog njega u hotelu, ali ja sam to dozvolila, ja sam budala. Ne znam šta je bilo sa mnom u tom periodu, pa sam toliko odlepila. Ja to ne mogu da opravdam. Sad ga gledam ovde za stolom kada ima izlaganja i mislim se: "Bože, gde su ti oči bile?", ja tog čoveka nisam poznavala, meni je prijalo da je on bio toliko uporan da je zbog mene slao poklone iz Beograda za Sarajevo. On stvarno poseduje moć te kratke manipulacije, on ispriča tebi tu priču, da mu poveruješ - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek bio džentlmen. Ja nikada nisam porekao da smo se napolju zaleteli. Meni je napolju bilo lepo sa njom, ušli smo ovde, video sam da nije to to, lagala me je, završili smo našu priču, ona me je vređala - izjavio je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'