AKTUELNO

Još uvek ima nade za njih!

Nova tema za crnim stolom bio je odnos Tare Simov i Mateje Matijevića, koji je prethodnih dana ponovo dobio novu šansu. Međutim, Tara je objasnila da nisu u vezi, te da tek treba da Matijević povrati poverenje u nju, budući da mu se njeno ponašanje ne sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo u vezi, ukratko ću objasniti, Mateja i ja smo odlučili da eto, imamo odnos koji je prbiližno tome da smo zajedno. Ja ponovo vidim Mateju kog sam viđala tokom prvih mesec dana naše veze. Drugačiji smo i on i ja i jedno prema drugom, ali i generalno. Vratio se stari osmeh, drugačije se nasmeje, osećam ga... Podseća me na iskrenog Mateju, bezbrižnog, nije to onaj koji je opterećn stresom. On treba da povrati poverenje u mene - rekla je Tara.
Cela promena je počela od njenog rođendana mislim da su joj došle stvari iz d*peta u glavu. Ne zanima me više da se nerviram ovde, sklanjam se od svih problema i negative. U nekom sam tripu da smo opet u vezi, jer svaki naš raskid je ličio na naš prethodni. Ona je ovako umiljata, a kada smo zajedno ona se promeni. Ja sam njoj rekao, ako joj odgovara ovakav odnos, ja sam tu, ako ne, onda može da se skloni. Ja volim da provodim vreme sa njom, kakve god da smo imali svađe, ja nju ovde najviše volim. Ona uvek traži potvrdu kod nekog drugog, pa tek onda uzme moje mišljenje, ode kod Đedovića. A govore joj ljudi sve ono što joj i ja govorim. Ali neka bude, neka pokaže da je shvatila. Ona je bila poganija u tim svađama - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'