AKTUELNO

Pakao za crnim stolom.

Zadrugari su u nastavku današnje emisije nastavili da komentarišu to što je Ana Korać tužila Maju Marinković da je uvlači u njenu priču sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Nakon Ane i Maje, svoje mišljenje počeli su da iznose i članovi porote, dok je sudija Mensur Ajdarpašić pokušavao da održi red.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene uvčališ u g*vna, nemoj da lažeš. Sto puta im dobaciš i komentarišeš ih. Ja sam rekao da ću je braniti, ali u ovim situacijama ne mogu, zato što je to isitina. Branim je zato što mi je najdraža. David je malopre rekao da ne znaš šta one... Ovo je rijaliti, da se družim sa bilo kojom devojkom ovde 10 dana biće tako i nastaviće se - rekao je Janjuš.
Pre tri meseca sam iz tvojih usta čuo da je Maja zaljubljena u tebe i druženje je bilo manjeg intenziteta - pričao je Đedović.
Ništa se nije promenilo, da smo mi u vezi. Do kraja rijalitija je ostalo još 2 i po meseca, ne zanima me. Rekao sam Maji ako ona misli da je ja ugrožavam, da se ne druži sa mnom, ona mene ne ugrožava. Ona nije zaljubljena u mene, ja to znam - naveo je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda joj reci da joj ne dobaciju, Ana nije bezobrazna prema njoj, a ona joj non-stop dobaciju - rekao je David.
Je l' ti misliš da bih ja hteo da ona ide na Anu... Ja ću da kažem njenom tati Takiju da sa njom do kraja rijalitija neću imati ništa. Kad izađem napolje ne zanima me ništa, video sam se sa dve osobe iz rijalitija, idem kući kad se završi rijaliti - upitao je Janjuš.
Između Ane i Janjuša nikad nije razjašnjeno sve do kraja, zato se i sad spominje. Nisi ni ti Ana znala šta radiš. Janjuš nije pobegao zbog vrućih šnicli, nego je zbog mene pobegao - naveo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Budaletine pričaju da sam ja pobegao zbog Ane, nisam pobegao zbog nje - urlao je Janjuš.
On zna sve šta radi, govori da se šali, sprda i da zna šta radi. A vi ste očito i ti i Šopićeva radile pogrešne stvari, on je pričao da ništa nije radio. Dok se na čistac ne iznese sve neće prestati ta priča. Da nije bilo to ne bi tebe tata kritikovao, ne bi on pobegao. Bićeš mešana u svaku priču sa Janjušem, s kim god on bude bio, ti ćeš se porediti sa tim. Ti si mnogo bitnija nego Maja i on, zato te Maja gura u priču da bi skrenula priču sa sebe - vikao je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'