AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Anu Korać, a bilo je u vezi odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Skačeš kada te spajau sa Janjušem, a mi se sećamo da ste se sakrivali po ćoškovima i stepenicama da vas kamere ne bi snimile, da si Mikiju rekla u šiframa da je trajalo kratko... Kako onda možeš da kažeš da te ne uvlače u njihov odnos? - glasilo je pitanje.
Niti me to zanima, niti sam se raspitivala zašto je on otišao, on je imao drugih nekih problema, a to opet, sve što je bilo, ja sam odgovarala i stizala su mi pitanja za to. Ne znam šta da kažem za to, niti želim da me upliću u tu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo kaže, mi smo je uvlačili, nju niko nije uvlačio! Ja sam samo to dobacio, a odgovoriću i na pitanje. Ja nju ne uvlačim ove sezone, niti bilo koga, sam sebe svako uvlači. Što se tiče prve sezone, ja sam rekao da je to jedna od grešaka koju sam imao, pa skonta neka skonta, imalo je uticaja, znam i zašto sam doživljavao nervne slomove, što sada ne doživljavam da bi otišao. Imao sam napad da idem kući, uticalo je sve, ali neću da se vraćam na tu temu - dobacio je Janjuš.

Potom je Janjuš dodao na konstataciju voditelja da je ispričao sve detalje odnosa sa Anom Ivani Šopić, Stefanu Kariću i Vladimiru Tomoviću, što je on negirao.

Ja Šopićki nikada nisam ništa ispričao da li sam nešto radio sa Anom, za njih dvoje mogu da tvrdim, za Karića i Šopićku, za Tomovića ne znam. Nisam ove godine nikada za Anu i mene, evo veruj mi, ako ona ima nešto da kaže, neka kaže - rekao je Janjuš, što su Ivana i Karić potvrdili, dok David nije hteo ništa da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'