AKTUELNO

Iva je tražila od Filipa nekoliko dana kako bi razmislila o svemu.

I taman kada su se stišale strasti između bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, došlo je do svađe između Filipa Đukića i Ive Grgurić. Ona mu je ovom prilikom poručila kako joj treba nekoliko dana da razmisli šta će biti sa njihovom vezom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zaljubljena, pre neki dan si rekla da ćeš da se preseliš u Beograd, koga ti zaj*bavaš? Da li ja pravim od tebe ovo? - rekao je Filip.
Molim te, pusti me da se iskuliram par dana. Pritisak mi je... - govorila je Iva.
Tebi je pritisak? Ma mrš, dva meseca gutam tvoja sr*nja. Tebe boli k*rac - izjavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da me ne boli k*rac! Želim da nemam više taj pritisak, da ne moram da pazim. Nešto mi govori da nije to to - rekla je Iva.
A nije to to? J*bote koji si ti folirant. Ja znam šta ćeš ti sada da radiš, da plačeš, da glumiš žrtvu... - pričao je Filip.
Ja sad hoću da budem sama i sad ti misliš da ja radim to zbog rijalitija, ja radim to jer hoću da budem sama! Mi nismo imali nijednu nedelju da mi nismo imali svađu. Izgleda da ja nisam za vezu. Ja se ne izvlačim, ja sam svesna toga - rekla je Iva.

Filip je nakon ove svađe otišao u pab, kako bi spavao daleko od Ive. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'