AKTUELNO

Gagi se plaši da će Iva povrediti Filipa.

Gagi Đogani dobio je novo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca". Zbog čega mu smeta što se Filip i Iva stalno ljube za stolom, želeli su da čuju gledaoci, a onda je publika podsetila Đoganija da je to isto činila i njegova ćerka Luna sa Slobom Radanovićem i Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam rekao da su odsutni, da su jedno drugom posvećeni... Čudno mi je bilo da gledam Filipa u takvom izdanju. Filipa ne možemo da prepoznamo. Ja to podržavam, ali mi je on čudan - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je ljudima to najčudnije. Nisu me navikli u ovakvom izdanju. Totalno sam drugačiji u vezi, ne mogu da radim neke stvari kada sam u vezi... Ja to pričam mehanički. Ja želim da budem s njom u vezi, ona je ta koja bira - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo u vezi! Upoznajemo se i to je to. Mene je stvarno iznenadilo to od Gagija, mi smo imali savršen odnos. Nisam to očekivala. Gagi, ti si rekao da mi balavimo jedno na drugo. Ovo je veza bez obaveza, lepo nam je... Idemo ka vezi. Da li će to doći u Zadruzi ili van Zadruge, ne znam. Niko nas neće forsirati. Mi ćemo ući u vezu kada budemo spremni - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva čeka da se Stefan predomisli - rekao je Milan Milošević.
Iva, šta se tada menja? Koja je razlika? - upitao je Stefan.
To je samo reč. To je neki put prema vezi. Kada odlučimo da ćemo biti u vezi, bićemo - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvanično nismo u vezi. Ja sam pravio razna sr*nja. Ja sam joj rekao da mogu da promenim neke stvari. Zbog stvari koje sam ja radio, nismo još uvek zvanično u vezi - dodao je Filip.
Daj bre ljudi, ja ovo ne mogu da slušam - rekao je Janjuš.
Bojim se da će Iva da ga povredi - dodao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'