AKTUELNO

Mina se boji kako će Mensur i ona funkcionisati kada napuste Zadrugu.

Posle emisije "Pitanja gledalaca" Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić osamili su se na doku, gde su pričali o planovima za budućnost, kao i o muzičkoj karijeri Mine Vrbaški, s obzirom na to da ova zadrugarka želi da snimi uskoro svoju prvu pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god da izađe, ti možeš da napraviš nastup od te pesme. Ako te zove neko tebe kao Minu da pevaš, onda te zove da pevaš. Ne učim te ja, nego ti samo pričam kako rade zvezde i šta je posao. To ti je jasno. To sama znaš - govorio je Mensur.
Ti si napravila ovde promociju sebe i sve što ti treba. Sad treba samo da baneš. Sve će to da dođe na svoje, sve ćeš to da izvučeš - rekao je Ajdarpašić u nastavku.
Ja sam rekla da ću da izbacim jednu pesmu, ako prođe, prođe... Ako ne prođe, onda j*bi ga! Onda bih nešto svoje otvorila. Otvorila bih starački dom - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je Lunina prva pesma? Deveti krug. 20 miliona ima i odmah je prošla. Ti ćeš sama da proceniš. Najbolje znaš sama. Daj Bože da budeš zvezda nad zvezdama - pričao je Mensur.
Ja ne znam kako ćemo napolju funkcionisati. Ti meni nikada nisi spomenuo da živimo zajedno. Ja sam ta koja svaki put pokreće ovu temu - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ćemo super finkcionisati napolju, ako me voliš, nećeš razmišljati o tome. Razmišljaj. Sve ćemo da isplaniramo, ati se drži toga što planiramo. Kada isplaniramo nešto, ja znam da budem ozbiljan - rekao je Mensur.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'