AKTUELNO

Nije sve tako sjajno?

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Davida Dragojevića i Ane Korać o njihovoj velikoj svađi napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo o situaciji koja se desila napolju, nešto smo se posvađali, ja nisam bila tu, on je meni prebacivao, ja ga nisam toliko ni slušala i već sam isplanirala život bez njega, povredio me je, izvikao se na mene. Nikad pre toga nije vikao na mene. Bila sam u šoku, bilo mi je krivo što viče na mene. Posle kad smo došli u stan, bila sam smorena - pričala je Ana.
Slatko mi je kako ona priča... To je bilo napolju, meni je smešno, čim povisim ton, ona se pokunji. Kad me iznervira... Prvo je mislila da se sprdam, onda sam ja po prvi put povisio ton, imao sam monolog, ona je ćutala. Nije mogla da veruje da ja vičem tako. Prijatelj naš blizak ne može ništa loše da kaže, jedino ko može da kaže je Ilija, on ne bi rekao nijednu lošu reč za nas - rekao je David.
Imali smo 3 puta ozbiljne situacije, a to je bio prvi put i ja nisam to očekivala od njega, da viče na mene. Navikla sam da bude pažljiv... Zato sam rekla da ću da se spakujem i da odem od njega. Nije mi bio plan da ga se rešim, meni je u vezi sa njim prelepo. Kada bi me prevario ili kada bi me maltretirao, ostavila bih ga iste sekunde, ali on se ponaša prelepo. Meni odgovara da se on ponaša ovako prema meni - navela je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan vaš prijatelj tvrdi da tebi nije lepo u vašoj vezi - rekao je voditelj.
Meni kad nije lepo okrenem se i odem. Nikada ne bih trpela i ostajala u vezi. Desila se ta sitaucija gde sam razmišljala da odem, jer mi se nije svidelo to njegovo ponašanje - tvrdila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'