AKTUELNO

Haos ne prestaje.

Na sledećem snimku prikazan je razgovor Anabele Atijas i Ermine Pašović. Anabela je tom prilikom pričala o Luni Đogani, te se žalila kako ne prepoznaje svoju ćerku. Atijasova je istakla da Luna nije zaljubljena, već da je izgubila kompas, kao i da napolju ne izlazi iz kuće. Anabela je ispričala i kako je Lunin život sa Markom Miljkovićem napolju poprilično monoton i dosadan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar, stvarno. Bože sačuvaj, samo to. Neću da pričam, nemam komentar i kraj priče. Nemam komentar, sjašite sa mene - rekla je Luna.
Ja stojim iza ovoga. Mislim da ovo što ona radi nije ljubav. Bilo je jednom na krevetu: "Zašto mene niko ne voli", govorila sam joj je da to nije do nje, već do njih. Ona voli da bude pažena i mažena. Sada je pristala na nešto što nije ona. Znam kako ona funkcioniše u vezama. Kod kuće je isto tako letargična, stojim iza toga da ima potrebu za stručnom pomoći volela bih da radi na sebi - rekla je Anabela.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i u tom mišljenju govori o sebi. Ne znam odakle Anabeli da mi se ne ide u Barselonu. I te kako mi se išlo, samo nisam mogao zbog posla, nisam mogao da odvojim tih 7, 8 dana, nisam rekao da mi se ne ide. Ono što je za nju ljubav za mene možda nije, vika, dreka, nabadanje u glavu, sad čujem da i Andreja tučem - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se razvela jer moj brak nije valjao, sada se izlečio, radimo na tome da bude bolje. To što Gagi tvrdi da ja nabadam to će morati da dokaže, ja sve tužim - rekla je Anabela.
Kako da dokažem? Ja sam to video i Nina mi je rekla, tu je bio i Andrej. Meni su deca pričala šta se dešavalo u vašoj kući, a meni je to Andrej rekao. Ti si nezadovoljna, ako je to ljubav, onda to pozdravljam - dobacio je Gagi.
Ja sam pričala o razvodu kad je bio. Taj čovek je za moju ljubav otišao u bolnicu i izlečio se, za razliku od tebe koji si bio nula otac. Ja sam razvedena - navela je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da ga vučeš za nos, nećeš da se razvedeš, a ne voliš ga. Ja i Andrej smo pričali noćima, bili smo nerazdvojni, on mi je rekao da ga ne voliš - rekao je Gagi.
Nisam ga volela pijanog, razvela sam se. Imala sam problem, on je imao problem sa porocima. Zbog toga nisam mogla da ga gledam kako propada. On je svima nama bio najbolji prijatelj. Razvela sam se u septembru jer je imao problema. Htela sam da završim sa tim poglavljem. Ali ljubav među nama nije prestala, nije rekao ružnu reč za mene niti ja za njega. To je poštovanje. Rešavala sam probleme u svoja četiri zida. On je pokazao da mi je najveći prijatelj, on mene voli - navela je Anabela.
On mi je najbolji prijatelj - istakao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te je tukao - pitala je Anabela.
Nije me tukao, mi smo se potukli - rekao je Đogani.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'