AKTUELNO

Nova rasprava bivših supružnika!

"Kakve si promene primetila na Luni kada je bila u raskidu sa Markom Miljkovićem?" - glasilo je pitanje novinara za Anabelu Atijasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je slika sa festivala, kada je Luna blistala, cvetala, bila nominovana. Čak se sprdala na račun njenog druga Stefana, koji joj je rekao da je Marko hteo da me zaprosi da nismo raskinuli. Luna mi je to rekla, kada sam je pitala da li bi pristala, rekla mi je: "Da li si normalna?". Verovatno ja nisam kompetenta da pričam, jer je ispalo da me je mnoge stvari slagala - rekla je Anabela, a Gagi se umešao.
Ona se tebe plaši. Ja da sam bio napolju, sve bi mi rekla. Anabela je večeras spustila loptu, verovatno jer Luna nije tu - rekao je Gagi.

"Kako si se se osećala kada te ćerka nije odbranila u mnogo navrata, kao što bi trebalo da se ponaša, po mišljenima mnogih, dobra ćerka?" - glasilo je pitanje novinara za Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš sam se pitala šta treba da se desi u glavi devojke, da bi se tako ponašala prema majci sa kojom je do skora imala dobar odnos, vikala mi je: "Zašto mu se unosiš?". Htela sam da je zagrlim, ja sam te scene gledala dve godine putem malih ekrana, u njenom pogledu videla sam mnogo mržnje - govorila je Atijasova.
Ja mislim da Anabela nije uopšte trebala da se unosi Marku. Dečko je ustao da demantuje ono što je ona imala da kaže, unosila mu se sve vreme. Jeste Luna reagovala jer se Anabela unosila Marku. Sama scena je užasna za Lunu, ne treba ona da se unosi ćerkinom dečku, to je užas za njenu ćerku - istako je Đogani.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'