AKTUELNO

Nova svađa supružnika.

U toku večeri zadrugari su gledali video-klipove na kojima su jedni druge ogovarali po ćoškovima.  Naime, ukućani su imali priliku da pogledaju snimak na kome se Kristina Kockar poveravala Jeleni Krunić kakav je se*sualni život imala sa Slobom Radanovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Kao i obično, kada stanovnici Bele kuće gledaju šta su jedni o drugima pričali iza leđa, to uvek izazove svađe, pa je tako bilo i ovoga puta. Kija je prva ustala kako bi prokomentarisala sve o čemu je bilo reči u snimku, a potom je svoje mišljenje izneo i njen još uvek zakoniti suprug Sloba.

Pričali smo o mom i Slobodanovom se*su. Slobodan i ja pokušali par puta...Jao, blam. Mene je bolelo fizički i sve što sam rekla u tom snimku je istina. Stojim ja iza svega toga, ali me je sramota kad to ponovo slušam - postidela se Kija.

Foto: Printscreen Youtube

To je osoba koja ne želi da priča o svom seksualnom životu, a onda ide okolo i priča svima, posle mene napada kako sam ja nešto rekao. Eto, vidimo ko je taj ko priča o seksualnom životu, to je njena stvar da to komentariše. Njeno pravdanje, to ne želim, ne znam čemu to. Ja sam ti opravdanje za sve ostalo. Nemoj mene da prozivaš okolo da pričam, kada ti ideš okolo da pričaš - prokomentarisao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je izazvalo nesuglasice između pevača i njegove supruge, ali je Sloba uspeo da iskontroliše svoj bes, pa je njihov razgovor završen bez veće tenzije.

Pročitajte još: NA OVO NIJE HTELA DA ĆUTI: Marija Kulić se izvinila Anabeli, ali se odmah zatim i ŽESTOKO POSVAĐALA! (VIDEO)

Šta su još komentarisali glavni akteri priče pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'