AKTUELNO

Nije mogla da negira neke stvari.

Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca nastavili su da postavljaju pitanja zadrugarima, a naredno pitanje uputili su Maji Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i Janjuš ste više puta istakli da među vama nema ništa, zašto onda toliko brineš šta će reći tvoj otac - bilo je pitanje za nju.
Mišljenje mog oca mi je najbitnije, on je čovek savremenih shvatanja, zna kako je vaspitao svoje dete. Ja ne kršim te kodekse što se tiče braka. Kad se to spominje mene to dotakne, nisma kamen. Konstatno se potencira ta priča u emotivnom smislu, zato me zanima kako on to spolja gleda. Nije to strah, samo me zanima kako gleda to moj roditelj, jer se prestavlja tako. Nema potreba da brine, pozdravljam ga i volim ga najviše na svetu - rekla je Maja.
Juče si zabrinuto rekla Mlađi da se brineš kako tvoj otac gleda na vaš odnos, znači da si i ti svesna da postoji rizik - pitali su novinari Marinkovićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda se skloniš ako tako pitaš i ako tako gledaš. Onda se ne družiš sa mnom, ideš po kući i pričaš sa svima. Uleti u kuću ovde, ja se nisam ni posvađao sa njom, kleo sam se, dođem nervozan, ona kaže da se posvađala sa mnom. To su te stvari - rekao je Janjuš.
Imam greške, pričala sam sa Mlađom, pričali smo o njegovim problemima i o meni i Janjušu, zato sam rekla da me interesuje kako moj otac gleda na to. Imala sam pitanje da li bih se udaljila kada bi mi Taki rekao, ne bih se udaljila, ja donosim svoje odluke. Volim ga kao čoveka - navela je Marinkovićeva.
Tvoj i Janjušev odnos je prisniji od njegovog sa Šopićkom, zato si tada skakala i napadala je, da li si još tada bila zaljubljena u njega - pitali su novinari Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaljubljena. Jesam skakala. Kada je on njoj bio omiljeni, ona mu je izljubomorisala ja sam rekla da sam mu drugarica i da naš odnos neće otići u drugom smeru - rekla je Marinkovićeva.
Mislim da je Maja bila neubedljiva, kaže da provodi sa nekim 24 sata, ali da to nije ništa. Oni su u vezama, a on je u braku - dobacio je Mića.
Ovde nije njegova žena, ovde parovi provode vreme zajedno, šta ja loše radim - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ili se zaljubila da ništa ne vidi, ili je kvarna. Sve radi kontra njemu. Smatram da si se zatreskala u njega, odalji se malo od čoveka, pusti ga da diše - vikao je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'