AKTUELNO

Žestoko!

Novinari ove noći postavljaju veoma škakljiva i neprijatna pitanja zadrugarima, a sledeći set pitanja oni su postavili Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Luna stalno patešiš, lažeš i praviš od sebe žrtvu a nisi već tri godine žrtva - bilo je pitanje za nju.
Nisam žrtva, patetišem to jeste, ali to što plačem ne znači da želim da budem žrtva. Najgore bi mi bilo kad bi me neko žalio. Ne znam kad sam bila žrtva, tri godine ovde najviše osuda i komentara loših i kritika sam ja dobila i kad nisam trebala. Ovde su ljudi radili mnogo gore stvari pa nisu kritivkoani kao ja. Nisam žrtva, ali nekad umem da budem užasno patetična, to je moja krivica, ne treba tako da se ponašam, treba da budem borac - rekla je Luna.
Da li je bio gori osećaj imati s*ks sa Slobom nedaleko od njegove tadašnje supruge Kija, ili sada kada su u blizini tvoji roditelji - bilo je pitanje za Đoganijevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutna je laž... Neću da se vraćam na tu temu, da se vraćam na Kiju i Slobu, ali neka bude, u istom krevetu smo bili. Ja imam pravo da se pokrijem sa svojim dečkom, nećemo da radimo neke stvari za stolom, mi to ne radimo tako. Odnose nemamo jer ja ne smem. Možemo da se pokrijemo sto puta i da radimo milion stvari, ali to nisu odnosi. Osećam se kao budala što moram ovo da ponavaljam. Mića i Đedović sad imaju istog nerpijatelja pa su se udružili i napadaju - rekla je Luna jer Mića i Đedović nisu mogli da se suzdrže od komentara.
To nije pitanje, pitanje je što se j*bete pred Gagijem i Anabelom? Što navlačiš devojku na razne stvari pred roditeljima? Da li je normalno da se j*bete pred roditeljima tvoje devojke. Vi ste osobe kojima vladaju nagoni - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đukeletino - urlao je Marko.
Ja ovoliku količinu mržnje prema meni i Marku nisam videla, ova mržnja je katastrofa od Miće i Đedovića. Ja nesrećnica a ti skakao zbog dečka sa mosta - odbrusila je Luna Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'