AKTUELNO

Burno je reagovao i Karić.

"Da li ne voliš Janjuša jer je on u pijanom stanju oterao tebe kod Filipa u izolaciju kada ste imali s*ks?" - bilo je pitanje koje je ove noći u emisiji "Pitanja novinara" od pripadnika sedme sile dobila Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, čega su se oni setili... Ja ne mrzim Janjuša, iznela sam svoje mišljenje. Svi to misle da si zaljubljen u Šopićku i da niste Stefan i ti drugari, samo ne smeju da ti kažu to. Ja na Janjuša mogu da budem ljuta samo kada je psovao Boru na dan kada mu je umrla majka. Mislim da mu Maja nije trebala, mogao je da bude kralj i car Zadruge - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, sad pričaš da ja nekom pretim. Sunce ti j*bem, šta je ovo? Ja se sa tobom nisam svađao! Kada? Kada si se svađala sa Borom, ja sam vas mirio. Na svu muku ti govoriš kako meni niko ne sme da kaže, kako sam lažni prijatelj Kariću i kako sam zaljubljen u Šopićku - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nap*šite mi se k*rca! J*bem vas u usta! - besan je bio Karić.

U nastavku su Janjuš i Maja otkrili i da li će se družiti kada napuste "Zadrugu". U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'