AKTUELNO

Nastao haos za crnim stolom!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Draganu Mitar o odnosu sa Edisom Fetićem.

Dragana, da li ti imaš imalo mozga u glavi i da li misliš o svojoj porodici, neko te naziva rđom, a ti i dalje trčiš za gospodinom Fetićem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo bi da razgovaramo, ispadoh ja ovde katastrofa, paljba po meni, a on je sve nešto smuljao, spetljao. Na kraju je ispalo da li sam ja kriva, ili nisam, malopre sam mu rekla o toj povređenosti. On pokušava da mi objasni, kada mi kaže i uporedi šta je to nešto kada nekog uporediš. Ako nekog prestaneš da voliš, normalno je da kažeš da si prestao da voliš. - pričala je Dragana.
Ti konstantno napadaš Ziihlu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ona napada mene, jer sam ja rekao da idem sa drugom ženom, ona napada mene što to nisam rekao. Mora da počne od nećeg čoveče! Taj papir, da li znači ili ne, to je druga stvar. To je druga stvar, ja se ovde i te kako slažem sa Draganom, objasnila je lepo. Trebao sam da kažem da mi se svidela druga i da se raziđemo i osećam se krivim. Ali isto to, ni ona nije to uradila - pravdao se Edis kroz Draganinu situaciju.
Ali eto, on opet gleda tuđe dvorište - vikala je Dragana.
Zilha bi njemu možda oprostila nešto drugo, ali Draganu ne. Ne mogu da shvatim sledeću stvar, da on kaže zlato-rđa, on je podcenio i jedno i drugo. Ja mogu da ga razumem, zapetljao se u lažima. Po mom mišljenju, znajući o Zilhi da je gospođa, bilo bi smešno, to jeste poniženje raditi sve ovo! On se sada kaje, ali posle j nema kajanja - rekla je Zorica Marković.
Nisi spavao kod Zilhe u stanu, pa zajedno otišli po stvari da bi krenuli u Beograd? - upitao je voditelj.
Ne, ne, nisam - tvrdio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'