AKTUELNO

Nastavlja se haos oko Lune.

Voditelju su nastavili da u emisiji "Pitanja novinara" čitaju pitanja predstavnika sedme sile za zadrugare.

Kako komentarišete to što je Marko udario na vaše vaspitanje dece? - bilo je pitanje za Gagija i Anabelu.
Na mene je udario još kad je uvukao Ninu u priču, ja mu želim da što pre osnuje svoju porodicu i da mu Bog da sreću da ih lepo vaspita - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovde Anabela osporava, ne znam da li ste primetili, ne govori u množini "naše dete". Ja dete do 2017. nisam osetio da ima potrebu da laže, tako da, nismo je vaspitavali da laže, stojim iza toga da nikada nije lagala, bar mene nije lagala. Imam utisak, ispada da je pravdam, ali od kada je ušla u rijaliti, ona se promenila - odgovorio je Gagi, a nije konkretno odgovorio na pitanje o Marku.
Zašto sada ne podržavaš Lunine laži, a podržavao si kada je lagala Anabelu? - glasilo je pitanje za Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da otvaram dodatne teme, biće pokrenut sudski proces za narkomaniju i to. Ja Lunu, i te kako je trebalo da popričamo kada izađemo odavde, ali video sam kad Luna laže druge ljude, ali mene za takve stvari i za takvu stvar, smatram da sam ispravno postupio. Druge ljude, ja sam Anabelu stavio u koš sa svim drugim ljudima, što se mene tiče, uopšte nisam gledao kao Luninu majku, samim svojom nastupom ovde. Gledam je kao ženu koja je van sebe, a ne kao Luninu majku. Luni ne zameram to (za narkomaniju), jer je svaki put rekla da je to laže. Stala je iza mene, nema šta. Ne bih joj zamerio, ali bih je pitao odakle takva glupost u Anabelinoj glavi, kako je došlo do toga da izmisliš takvu stvar i glupost - odgovorio je Marko.
Imamo još dva meseca, možda Luna dođe sebi. Marko nju nije zvao na slavu jer je gazila crve na "Zadrugoviziji", govorio je da je nevaspitana, da nije dobrodošla u njegovu kuću, a rekla je: "Zamisli mama, nekoliko puta sam ga uhvatila kako konzumira kokain". Plakala je, nisam nikada ulazila u sitne detalje, ali rekla mi je da je njemu verovala i davala na značaju kada je govorio da neće više to raditi, a on je u stanju da nju šutne sa slave, dok on u njenoj kući radi šta želi, tako je došlo do toga - ispričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'