AKTUELNO

Gagi je otkrio i zbog čega se nije mešao u vezu Lune i Marka pre raskida.

"Zbog čega si rešio da progovoriš sada nakon raskida Lune i Marka? Zbog čega to nisi smeo ranije? Ispada sada kao da imaš iste stavove kao Anabela" - glasilo je pitanje za Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam hteo da se mešam. Smatrao sam da oni svoje probleme treba sami da reše. To je bilo neko moje gledanje, a sad, kada su raskinuli smatram da imam potrebu da iznesem mišljenje o toj vezi bez ikakvog vređanja. Imam potrebu s obzirom na to da smo u rijalitiju. Ne želim da ispadnem grbav u celoj priči. Kad dođe do raskida onda može moje dete da uperi prst u mene i kaže: "Tata, ti si kriv što Marko i ja nismo zajedno" - rekao je Gagi.

"Marko ti je rekao da se tvoja ćerka daje celom gradu, pa se ispravio da ne misli fizički nego emotivno. Ti si mu to prećutao. Zašto mu daješ da ti vređa ćerku?" - bilo je novo pitanje za Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam čuo... Nisam registrovao juče, šta drugo da kažem? Treba da reagujem? Ja prvo nisam registovao, da sam resgistrovao, sigurno bih rekao da to nije lepo. To što ju je nazvao k*jom, grozno zvuči, pogotovu što sam ja bio tu - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je priče o emocijama. Ja sam pričao kako ona emocije daje po gradu, bilo je priče... Jeste da može da se tako protumači, ali kada se vodi tema o njenim odnosima, ja sam doveo u pitanje njene emocije. Ništa to nije aludiranje. Ja sam se pogrešno izrazio - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'