AKTUELNO

Ljubav jača od svega!

Naredno pitanje postavila je Iva Grgurić, a nju je zanimalo da joj Marko Janjušević Janjuš objasni da li smatra da mu supruga Ena Janjušević nešto zamera.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve stvari sumnjive su se desile pre mog rođendana, dobio sam i čestitke i sve, znam ja kako meni napiše i tašta i sve. Stanje moje će biti ovako, pogodili su me honorari, to je me povredilo, jer mislim da nisam zaslužio tolike kazne. Krunu nisam video i to me poremeti. Kao i malopre, poremeti me svaka situacija i sve u veći i veći problem ulazim - pravdao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas, kada si dobio 1000 dinara, pitao sam te da mi daš 200 dinara da kupim cigare, ti si rekao da ne znaš koliko ćeš budžet dobiti, nebitno da li je nula, da li misliš da ja ne zalužujem da mi daš, pa makar ne mali da jedemo do kraja? - glasilo je pitanje.
Da, mislim da treba da ti dam pare, ali sam ti pozajmio pre dve nedelje sam ti pozajmio 400 dinara i onda mi to nisi vratio i onda sam odlučio. Što se tiče Brendona, ne bih mu dao - rekao je NIkola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bi bio ranjen, krvi bih ti dao ako treba, Janjušu nisi hteo da daš 200 dinara, mnogo si bezobrazan - rekao je Brendon.

U raspravu se umešala i Maja Marinković, koja je naravno zaštitila svog druga Prcka, iako je Nikola mnogo puta podelio sa njom hranu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'