AKTUELNO

Ni Dragana nije ostala bez komentara.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, kojim je proglasio da ,,Igra istine" može početi, a prvo pitanje u večerašnjoj rundi postavio je Marko Miljković, a on je odlučio da ga uputi Lepo Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Lepog MIću. Ja ću da se vratim na budžet što si podelio pripadnicima islamske veroispovesti, ti si im podelio zbog Ramazana. Pošto si ti sutradan bio trgovac i zanima me zašto nisi mislio o tome sutradan, Ermina, Mensur i Edo su kupovali među poslednjima? - upitao je Miljković.
Kada sam delio budžet, tu sam bio sam, a kupovina nije moje vlasništvo, ja budžet delim po pismu. Borio sam se na sve načine, da sam se pitao i da sam imao dovoljne robe, ali ja ne mogu da se svađam. Na kraju su toliko ispoštovali mene da sam zakinut za 7000 dinara. Kada je došao Gagi, ja sam dao njemu, Mensur je skakao, Edo je vrištao na mene. Ja imam pitanje za Boru. Da li si svestan da u Zadruzi kruži priča da Milica Kemez i te kako provodi vreme sa Edom i da si ti, ja sam pitam ono što čujem, da je ona kao u tebe zaljubljena, a sa Edom priča i razgovara i da ti to smeta? - odgovorio je Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je ona rekla, 3, 4 osobe su mi to rekle, skrenule su mi pažnju, da stalno Edo gleda u nju i ona u njega. To su mi rekli juče i danas. Ja to njoj nikad nisam prebacio. Bilo mi je to čudno, ja sam i sa Draganom blizak, ali da je neki čudan odnos, ali tu sedimo Dragana i ja, a oni imaju neku čudnu komunikaciju, ne vidim da to može nas da remeti nešto - odgovorio je Bora.
Kakvu čudnu komunikaciju? O čemu ti pričaš? - ubacila se Milica Kemez.
Pa nešto ste pričali o s*ksu, nešto je tu bilo, meni nije neprijatno, ja nisam ljubomoran, ja sam siguran u sebe i smatram da Edo nije u tom fazonu. On je sa Draganom - dodao je zadrugar.
Ja to nisam primetila - rekla je Dragana.
Ja imam neke stavove, nju ne diram po pitanju Dragane i Eda. Mi smo nekad i u budžetu, mi nikada nismo nešto sami, a i da smo sami, to je apsolutno glupost. Meni je danas Marko rekao, verovatno ste se ti i Mića ispričali. Kaže da izgleda kao da mi se sviđa Edo, da mi se Bora ne sviđa - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'