AKTUELNO

Slomila se i priznala sve.

Voditelji emisije "Pitanja novinara" pročitali su pitanja predstavnika sedme sile koja su stigla i za Anabelu Atijas.

Ermina te je nazvala folirantom, a kao primer je navela to što si snimila pesmu o Slobi i Luni da bi zaradila novac, a rekla si da si slomila televizor zbog njih - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Crni humor. Ja sam pesmu "Zabranjeno da te volim", aranžman je bio gotov i pre Luninog ulaska u "Zadrugu", tekst u septembru. Jeste verovatno Marinu inspirisala ta situacija, a televizor jesam razbila, ali pred kraj "Zadruge", kad ju je ostavljao, nisam mogla da zagrlim svoje dete kad je bilo samo protiv svih - odgovorila je Anabela.
Kako je došlo do toga da si bliska sa Lepim Mićom, a Luna sa Erminom? - bilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znala da pijem tablete uz alkohol zbog Miće, prosto da ubijem taj osećaj. Toliku bol sam osećala, ja sam samo videla čoveka koji napada moje dete, ali je na kraju ispao sve u pravu. Čak sam išla na terapije, a trebalo je da ga zamislim i izbacim sav strah. Nisam ga mrzela, samo sam ga se plašila. Kad smo igrali onu igru da se gledamo, setila sam se te terapije. On samo hoće da ze izvuče iz crne rupe, on je takav psiholog. Mogu da pričaju zadrugari šta hoće, da ga mrze... Ali čovek 99% radi iskreno. Ostavljam 1% da možda nije u pravu. On je ovde zbog svog deteta i ono je primer šta radi. Ermina i Luna, svako bira sebi sličnog - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Igru o kojoj je Anabela pričala možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'