AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Emisiju "Pitanja novinara" kada je Dragana Mitar odgovarala na pitanja pripadnika sedme sile, prekinuo je Marko Janjušević Janjuš koji je počeo da psuje i viče, nakon svađe sa Majom Marinković i Tarom Simov. Zatim je u kući izbila još veća svađa kada su akteri pričali o svemu što se dogodilo. U sve su umešani bili i Ivana Šopić, Stefan Karić i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi*ka ti materina! Zamisli, vrišti na mene, kao ja sam dvoličan što spuštam loptu sa Tarom... Kao: "Sa mnom ne pričaš, a sa njom pričaš", šta je ovo? Sunce ti j*bem! Kakva g*vna! Kako ovo? Nisam branio nikoga. Devojka me je nazvala klošarom, bez razloga - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Najnormalnije je ovde sedeo, Tara je sela tu, on joj je rekao: "Sram te bilo"; Tara se približila da najnormalnije pričaju. Ja sam mu se obratila: "Meni se kuneš u dete i sa mnom ne razgovaraš, a onda za devojku koja mu je pre deset minuta rekla sve najgore, priča sa njom". I onda se čudi što mu kažem da je dvoličan - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da ja treba dobro da znam na koga je mislio i aludirao, ja znam na koga je mislio i aludirao. Pozdrav za treću osobu, izađi napolje, popuši cigaru i skini mi se s grbače! - rekla je Tara, Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zna se na koga sam mislio. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje - rekao je Janjuš.
Ti misliš na mene sve vreme? Ja sam sada šokirana! A šta: "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje"? Ti hoćeš da završiš svađu sa mnom, pa prebacuješ na mene? Ne kapiram - bila je šokirana Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'