AKTUELNO

Svi su čekali da čuju ovo!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću posle dugo vremena, kako bi sa zadrugarima izabrao nominovane zadrugare za izbacivanje. Zadrugari su počeli redom da iznose mišljenje, a večeras su birali između Tare Simov i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo neku svađu, prešli smo preko toga, od tad se nismo svađali. Kod nje mi smeta to što se meša, kad ona priča, mora da bude tešina, a onda kad neko drugi priča, ona isto ne ćuti. Naporna je, iako je mlađa nekad me posavetuje. Što se tiče drugog nominovanog, neću ga komentarisati, šaljem drugog nominovanog - rekao je Bane Čolak.
Krenuću od Mensura, kada sam ušla ovde, on mi je bio jedan od najstrašnijih, čini mi se dasam gledala nekako njega sve vreme da izbegavanjem, situacija sa Minom mi se uopšte nije svidela. Međutim, gledajući njihov ples, primetila sam ogromnu emociju, koja ne ume da se kanališe u pravom svetlu, da bi našli zajednički jezik. Ali ono što sam kod Mensura primetila, nikada nije u obraćanju prema meni nije izostavio ,,vi" i poštovanje. Osećam se da mogu da mu budem mama i dosta ima omladine tih godina koje retko kome persiraju, a on to ima. Taj svoj bes i agresiju, za koju i sam priznaje, prepoznaje kod sebe. On je toliko napredovao, tako da vidim nekoga ko je u rijalitiju imao dobru školu i dobru podlogu i početak da poradi na sebi i svom ponašanju. Uvideo je da stvari koje ga vuku u ponor su mu neprijatelji. Tara, ona je moja ludača, nekako posebne emocije imam prema njoj, još prvi put kad sam je upoznala, videla sam da je lajsna. Imamo nešto nevidljivo što nas privlači u pozitivnom smislu. Jedna od retkih, možda čak i jedini koja mi priđe i zagrli, što meni mnogo znači. Ali moram da ti kažem, u zadnjih par dana činiš velike greške, jer vidim u tebi veliku zvezdu, imaš sve predispozicije za to, ne treba ti uopšte da koristiš ljude da bi došla do cilja. Ovaj put šaljem Mensura, ne mogu Taru - rekla je Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da komentarišem mnogo, mislim da je Mensur dobar dečko, klinac od 23 godine koji je ušao ovde ludo i brzo, ali evo, vremenom se menja. Prema meni je dobar i korektan, ništa mi loše nije uradio, za sve ovo vreme, to je moje iskreno mišljenje, tako da ovaj šaljem Taru u izoalciju - rekao je Marko Janjušević Janjuš, koji nije hteo da komentariše Taru verovatno zbog sukoba koji su imali nedavno zbog Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'