AKTUELNO

Napeto je bilo posle žurke.

Nina Babić i Branislav Radonić Brendon u ranim jutarnjim satima nakon žurke posvađali su se zbog Nikole Orozovića. Tada je Brendon izneo žestoke tvrdnje na njen račun, što su Janjuš i Orozović negirali. U jednom momentu došlo je do polivanja između Nine i Brendona, ali i pljuvanja.

Foto: TV Pink Printscreen

K*rvetino! J*be se za pare po Nikšiću. Mene provicira da sam gej i da Orozovića hvatam za d*pe! Devojka koja mene provocira zajedno sa Majom ceo dan danas preko stola da sam Orozovića vaćario za d*pe i smeje mi se u facu! Ne može tako da se ponaša! Ti koja trljaš pernicu u pi*ku! To tvrdim i možeš da me tužiš! Mima mi je rekla to! - rekao je Brendon.
Ko je k*rvetina? Nemoj da je nazivaš k*rvetino! Ko se j*be za pare? Druže, ona je devojka od 20 godina. Otkud ti to znaš? Brendone, to nije istina! Za Ninu to nije istina, bilo šta, to nije istina! Ne radi to! Molim te, ne govori te stvari, Nina ne radi te stvari! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznaj da si gej! Vidiš li ti Nikola šta on radi zbog tebe jer je ljubomoran? Ti si mene pitao: "Kako si?" i zato je ljubomoran i naziva me k*rvom zbog tebe! - pričala je Nina.
Nemoj te stvari da pričaš! Izađi napolje! Što glumiš ludilo ti? Izađi napolje! Nemoj nju da prozivaš! Te tvoje fore, pusti! - vikao je Orozović na Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina, svi su videli da me provociraš sa Majom! Šta ti znači to što si rekla da Brendon vaćari Nikolu Orozovića - nastavio je Brendon.
To si ti izmislio! Nikola, on je to izmislio - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se bude potegla priča, j*baću ti sve po spisku! Nemoj to da ponavljaš! Namerno radi ovo! Kunem ti se, razvaliću mu facu - urlao je Orozović.
Boli me k*rac, plastična hirurgija je napredovala! - rekao je Brendon, Nikoli.
K*rvetino, radiš na internetu kao k*rva - nastavio je Brendon da vređa i provocira Ninu.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone, to ne radi! Pusti je! Brendone! - rekao je Janjuš.
Ti si gej i nemoj da me pljuješ. On se Janjuše pere o mene! Smrdiš, Brendone! Ti si ljubomoran! - nastavila je da priča Nina i polila Radonića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'