AKTUELNO

Bilo je žestoko.

Nakon što je Jelena Pešić rekla da nije zaljubljena u Marka Miljkovića, postavljeno je novo pitanje, posle čega je došlo do svađe između Marka Miljkovića i Lune Đogani sa jedne, i Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, sa druge strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Smanji komentarisanje žena! - rekao je Marko, Mensuru.
U našim klipovima ne postoji Mina, a u vašim postoji Luna. Mina je rekla da joj smetaju neke stvari. Mina, ja se u tvoju vezu ne mešam. Osvesti se - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali postoji Jelena. Luna, ja sam svoje probleme rešila. Marko mene meša u vašu vezu. Reši u tvojoj vezi Jelenu, nemoj nas da mešaš. Prvi problem je bio kada je Marko navodno kroz šalu rekao Luni da ne može da komunicira sa Mensurom. Marko manipuliše sa Lunom! Kakva god da ti je majka, Luna, to ti je mama! Ja mojoj mami nikada ne bih okrenula leđa. Zar je tebi bitan dečko od majke? Ja bih za svoju majku život dala - dobacila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, uvek sam bila dobra prema tebi, a ti sada pokušavaš mene nešto da spuštaš. Ti ne treba da govoriš meni šta ću da radim s majkom. Ja sam se pomirila s majkom jer sam osetila potrebu, a ne zbog Marka - rekla je Luna.
Mina, ko te ne zna, skupo bi te platio - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, ti i ja se poznajemo iz spoljnjeg sveta. Nemoj da se igraš sa mnom, mogu da te demantujem! - rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'