AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Učesnici "Zadruge" ove noći mogli su da vide i razgovor Stefana Karića i Ivane Šopić kada su pričali u svojim ljubavnim problemima. Karić je tada rekao Ivani kako je primetio da se distancirala od njega, kao i u koga je Ivana zaljubljena, da li u Janjuša, Filipa, Vladimira ili u njega. Šopićeva je tada rekla Stefanu da nikada nije bila zaljubljena u Vladimira i Janjuša, kao i da je on njena jedina ljubav. Ivana je istakla i da postoji devojka u kući koja ih stalno odmerava.

Da, video sam tu neke poglede koji su mi zasmetali. Ta osoba nije u vezi - rekao je Karić posle snimka.
Ne mogu da verujem da on može da proceni šta mislim, po mojim pogledima. Malo mi je zeznuto jer imam posla s nekim ko me poznaje sto posto i ne mogu ništa da zavijem. Ja ne znam o kome se radi. Ja sam mislila da misli na Janjuša. On se zakelo u tatu, kad se kune u tatu znam da ne laže. U tom momentu je on video da sam se ja ohladila i sad ne može niko da uveri da nije u pravu. Ja sam u klipu mislila na jednu žensku osobu s kojom je bio. Nisam mislila na Milicu, nego na Ivu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti samo možeš da sanjaš da gledam u tebe i njega. Skini mi se. Ja vas i ne spominjem. Devojko, nisi mi interesantna. Zabavi se svojom vezom. Ja tebe ne vređam, a i te kako imam na osnovu čega. Meni je jasno što si ti takva, ja sam prva i to je to. Skini mi se s k*rca, to je bilo pre sedam meseci. Ne zanima me on, ne zanimaš me ti. Možeš mirno da spavaš. Koliko si ružna da ne želim da vas gledam. Ja vas ne komentarišem - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ti mi se skini budaletino! Pelikanu! Devojko, ružna si, loša i ulični si otpad! Nisi bila u zlatnom kavezu, nego u rđavom! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'