AKTUELNO

David skočio kao oparen!

"Da li je tvoja zadnja svađa i udaljavanje od Davida pravljenje prostora da imaš više slobode, ili si shvatila da David nije dečko za tebe?" - glasilo je pitanje Lepog Miće upućeno Ani Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

David mi nešto specijalno ne brani, niti bih ja ostala u tom odnosu da mi neko nešto brani. Ja jednostavno ne volim kada mene neko laže, nije bitno da li je glupost ili krupna stvar. Ja sam njemu postavila pitanje, on je pokušavao da izbegne odgovor. Da želim da se udaljim, ja bih se potpuno drugačije ponašala. On zna da mene to nervira, a to radi, ja imam pravo da se ljutim - rekla je Ana.
Ona vidi neke stvari na svoj način, a nema veze sa vezom. Meni je smešno što mi to zamera, jer ja nikada nisam bio čistiji u nekoj vezi. Što se slobode tiče, Ana ima čitavu slobodu ovoga sveta. Govorite da sam ljubomoran, ja tvrdim da ste svi vi ljubomorniji od mene, ja nju teram da se skine u kupaći da ide da se sunča, ja volim kada je ona sređena pored mene, a ona bi mene vezala za radijator - objasnio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'