AKTUELNO

Vratio joj milo za drago!

Tara Simov u anketi o poniženjima, koja se povela za crnim stolom u rijaliti programu "Zadruga", izdvojila je Marka Janjuševića, zbog čega joj je on uzvratio duplo, kada je došao red na njega da izlaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da smo se vi ovde ponizili, Luna se, na primer sama ponizila, kao što sam se ja ovde ponizila, Bane ovde pre izneo da sam ja ponžavao Maju nekoliko meseci, recite mi da li postoji neki ljubavni par koji nije izneo najgore uvrede jedan prema drugom, svi smo ovde svašta govorili. Tara se ponizila mnogo puta, kada sam joj govorio neke stvari, a ona se bacakala ovuda. Bane se ovde, takođe, ponizio, u situacijama koje su napolju ispale smešne. Jelena se takođe ovde ponizila u nekoliko situacija. Što se tiče Lune, ona nije trebalo onako da se ponaša na žurki, ali devojka je popila. Luna je od svih nas ovde u vrhu što se tiče fanova, ona ne bi trebalo da dozvoli da joj se niži od nje smeje, Osoba koja najviše ponižava ovde je Tara. Ona kaže da ja ponižavam ljude u radiju,Tara, to je z*jebancija - rekao je Janjušević.
Reci onda nešto lepo za mene - dodala je Tara. Konstantno me kudiš ovde, stalno me provociraš, uvek govoriš sve negativno o meni - prokomentarisala je Tara.
Kada budeš ti mene komentarisala na pozitivan način i ja ću tebe - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'